MEE locatie in de buurt

Werk met MEEr betekenis

Ben jij op zoek naar betekenisvol werk met veel afwisseling en vrijheid? Ontdek jouw carrièremogelijkheden op onze nieuwe website werkenbij.meer-groep.nl!

Wil je graag een baan bij een organisatie met een duidelijk maatschappelijk doel? Werk waarin je jouw passie, vaardigheden en talenten kunt inzetten voor de medemens en echt het verschil maakt? Kom dan werken bij de MEEr-groep!

De MEEr-groep bestaat uit de werkmaatschappijen MEE Amstel en Zaan, MEE Utrecht, Gooi & Vecht en Mantelzorg & Meer. Wij ondersteunen kwetsbare mensen en hun naasten, zodat zij weer grip krijgen op hun leven en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving.

“Wat ik prachtig aan deze organisatie vind is wat onze ondersteuners elke dag betekenen voor mensen die hulp nodig hebben”
Bestuurder Esselien de Leeuw

Bij ons werken gepassioneerde enthousiaste deskundige collega’s, die zich met hart en ziel inzetten voor onze missie ‘meedoen mogelijk maken voor iedereen’. Onze doelgroep is heel divers in leeftijd, achtergrond en cultuur. Elke hulpvraag, elk verhaal en elke dag is weer anders. Je krijgt bij ons de ruimte om je werk zelf in te delen en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te groeien.

“Ik krijg de ruimte om mijn werk vorm te geven op een manier die bij mij past.”
Cliëntondersteuner Henri ten Brinke

Dus, als je klaar bent voor een carrière met meer betekenis, waarmee je elke dag kunt bijdragen aan een inclusieve samenleving, neem dan een kijkje op werkenbij.meer-groep.nl en ontdek onze leuke en uitdagende vacatures.

Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van anderen!

Scroll to top