MEE locatie in de buurt
Ouders bij een spelend kind

Contactgroep voor ouders van kinderen met een beperking

Kosten
Deelname is gratis
Locatie(s)
  • Derkinderenstraat 10, Amsterdam
Data
  • Doorlopende bijeenkomsten in 2024: 16 juli, 13 augustus, 10 september, 8 oktober, 5 november

Tijdens de bijeenkomsten van de Oudercontactgroep ontmoeten ouders elkaar. Deze ouders hebben allemaal de zorg voor een kind met een beperking. De gemeenschappelijke deler die ouders hebben is de zorg, de herkenning, de ervaringen en het begrip.

“Vrienden en familie luisteren wel naar mij, maar ze snappen het niet. Het delen van ervaringen  met elkaar vond ik heel steunend”.

Wat doen we tijdens de bijeenkomsten?

  • We bieden elkaar een luisterend oor.
  • We wisselen inhoudelijke informatie uit. Aan de hand van vragen en thema’s van ouders kunnen er ook sprekers uitgenodigd worden.
  • We stellen elkaar vragen over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld “Hoe gaat het bij ons thuis?” , balans vinden tussen zorg voor je gezin en tijd voor jezelf of de toekomst.

Voor wie

Voor ouders van kinderen met een beperking. Er zijn twee groepen; voor ouders van kinderen tot 12 jaar en voor ouders van kinderen vanaf 12 jaar.

Wanneer en waar

De contactgroepen voor ouders van kinderen onder de 12 jaar en boven de 12 jaar zijn gestart en de volgende bijeenkomst is voor beide groepen op dinsdagochtend 18 juni, 10.00 -11.30 uur.

Kosten

Deelname is gratis voor inwoners van Amsterdam, Diemen, Weesp,  Zaanstreek, Purmerend, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en de Haarlemmermeer.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier.

Of stuur een mail naar cursus@mee-az.nl onder vermelding van ‘oudercontactgroep kinderen met een beperking’.

​​

Aanmelden voor cursus clienten of naasten

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top