MEE locatie in de buurt
gesprek tussen cliënte en consulent

MEE als werkgever

Het motto van MEE is ‘Meedoen mogelijk maken’. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. Bij MEE ben je er voor mensen die hierin worden belemmerd door hun beperking of vraag.

Cliëntondersteuning door MEE

Iedereen in Nederland heeft recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. MEE vindt het daarin belangrijk om echt naast de cliënt, ouders of mantelzorger te staan. We hebben uitgebreide ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. Een persoonlijke en praktische aanpak staat centraal. We werken aan duurzame oplossingen, gericht op alle betrokkenen en met blijvend effect.

Jij staat ook centraal bij MEE

MEE biedt je de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht en vrijheid te werken. MEE staat voor deskundigheid, creativiteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap. Wij investeren in kennis, hebben jaren lang ervaring en stellen de mens centraal. Daarin richten we ons niet alleen op de kwetsbare medemens maar ook op jou als medewerker!

 

Met welke doelgroepen werk je?

Bij MEE werk je met een grote diversiteit aan cliënten: jeugd, 18+, verstandelijke beperking, NAH, Autisme, lichamelijke beperking, GGZ, ouderen of dak- en thuislozen. Verschillende mensen met verschillende problemen. Onze rollen en functies zijn daarom ook heel divers.

Diverse functies

Je vindt ons in sociale wijkteams, loketten of de sociale basis binnen gemeentes. Als professional heb je afhankelijk van jouw specialisme een ondersteunings-, hulpverlenings- of regisseursfunctie.

Daarnaast werken bij MEE ook gedragsdeskundigen, sociaal juridische dienstverleners, WMO-consulenten, Jobcoaches en nog veel meer.

Deskundig en betrokken

MEE onderscheidt zich door een professionele, gemotiveerde en deskundige werkwijze en een vraaggerichte instelling. Onze medewerkers zijn betrokken, enthousiast, bevlogen, deskundig en collegiaal. De werksfeer is informeel en humor en collegialiteit vinden we belangrijk.

 

Ook tijd voor plezier en ontspanning

Bij MEE is er ook aandacht voor plezier en ontspanning. Zo is er een personeelsvereniging die elk jaar diverse uitjes organiseert, zoals lasergamen, een bierproeverij, een stadswandeling of suppen. En hebben we jaarlijks een MEE-feest met heerlijk eten en swingende muziek. Ook hebben we een netwerk binnen onze organisatie voor en door Young Professionals, Jong en MEEr, om elkaar te inspireren en samen aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Voor ieder wat wils dus!

 

Scroll to top