MEE locatie in de buurt

Het verhaal van Johanna
over Werken bij MEE

Johanna heeft 21 jaar gewerkt bij MEE. Zij neemt nu afscheid van MEE om te genieten van haar familie en zoals ze zelf zegt; de tijd nemen voor ‘hardcore hobbyen’.

Voor MEE werkte ze hooguit 7 jaar bij dezelfde werkgever. Dus wat maakte het werken bij MEE zo anders?

Verantwoordelijkheid en vrijheid maakt het werk uitdagend

“Hoe het kan dan dat ik het bij MEE maar liefst 21 jaar heb “volgehouden”? Ik heb hier uiteraard over nagedacht en het was op de allereerste plaats de open en constructieve werksfeer. Veel was bespreekbaar en er werd in oplossingen gedacht. Daarnaast ervaarde ik veel verantwoordelijkheid maar ook vrijheid binnen mijn functie wat het werken uitdagend heeft gemaakt.

Werken met cliënten is een creatief proces

Het werken met cliënten was vaak dynamisch en deed een beroep op o.a. mijn creativiteit; wat steeds een ander borduurwerkje opleverde. Bij sommigen recht toe rechtaan, bij anderen twee stappen vooruit en een achteruit, bij weer anderen via allerlei omwegen maar uiteindelijk konden de losse eindjes afgehecht worden…. en een heel enkele keer was een beginnetje gemaakt en daar bleef het dan bij.

Een prettige leerzame werksfeer

Met heel veel collega’s heb ik prettig samengewerkt, veel leerzame workshops heb ik gevolgd bij MEE en nu valt het doek.

Ik ga naar huis met heel veel goede herinneringen aan de cliënten en de MEE collega’s”.

Scroll to top