MEE locatie in de buurt
twee kinderen met arm om elkaar

Brusjes- en jongemantelzorgersbijeenkomst – Haarlemmermeer

Locatie(s)
  • IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp
Data
  • wo 28 juli

Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder altijd ziek of heeft je vader een handicap? Dan leer je rekening te houden met je broer, zus of ouder die meer aandacht en zorg nodig heeft. Maar jij kunt je ook zorgen maken of aandacht tekort komen. Vriendjes weten vaak niet wat het betekent om een bijzonder gezinslid te hebben. Daarom is het fijn om andere kinderen te ontmoeten die ook uit een speciaal gezin komen. Daarom organiseert MEE Amstel en Zaan op 28 juli een bijeenkomst voor Brusjes en jonge mantelzorgers in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Haarlemmermeer, Uithoorn, Amstelveen of Aalsmeer.

Wanneer en waar?

Woensdagmiddag 28 juli van 15.00uur tot 17.00uur.

Deze bijeenkomst heeft een maximaal aantal van 15 deelnemers.

We spreken af in het Haarlemmermeerse Bos, bij de ingang van Papa’s Beach House (IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp).

Wat neem je mee en waar moeten ouders rekening mee houden?

We gaan opdrachten doen met water! We hopen op een warme zomerse middag. De Brusjes kunnen dan wel wat afkoeling gebruiken. Zorg er voor dat je (zwem)kleding meeneemt die nat mag worden. Neem daarnaast ook een droog setje kleding mee. Een handdoek is fijn om tussendoor te gebruiken. Het water bijvullen voor de verschillende opdrachten zullen wij samen met de Brusjes doen.

In verband met de veiligheid is het van belang dat de Brusjes zich tijdens de bijeenkomst aan de regels houden. Indien de Brusjes zich hier niet aan houden, zijn wij genoodzaakt om de ouders te bellen. Zo houden wij het voor alle Brusjes veilig. Een zwemdiploma is niet verplicht

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis.

Aanmelden

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Dan kun je contact opnemen met:
Jackey Rey Mayordomo | j.r.mayordomo@mee-az.nl | 06 23 38 40 89

​​
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top